Uppdatering

Ja, jag kände att det kanske var dags för det nu.
Så vad har jag gjort i veckan?
Tränat, pluggat, ätit, sovit. Ungefär.
Det vanliga liksom.
Va en stund i parken i måndags med Atilla efter skolan innan det blev jätte molningt, sen var det bara att gå till träningen.
I tisdags var det skola, sen hem, sen träning.
Idag var det skola, sen åkte jag hem till micha. Låg i solen en stund, sen in och kollade på film, hairspray, men båda somnade, som tur var hade jag ställt väckerklockan så jag han till träningen.
Går riktigt bra för gruppen nu på träningarna, vi har blivit mycket mer fokuserade.
weeeeeey.

Skulle ha jobbat ikväll, men Elin ville ta mitt pass så jag lät henne göra det eftersom jag ska till skolan imorgonbitti, orkar nämligen aldrig gå upp till skolan när jag har jobbat.

Ush och fy vad tiden går fort.
Men längtar tills man är klar med allt i skolan, sen är dte bara att åka till VM och ha GRYMT kul.!
Seee yaaah


Rösta!!

Ska svara på en av mina kommentarer om att inte länken i inlägget innan inte funkar, jodå det gör den, om man kopierar den och sen klistrar in den i "sökfältet".
Så kom igen, rösta nu, och sprid till alla andra att rösta också.


http://www.tvnorge.no/programportaler/dansefeber/so_you_think_you_can_dance_-_scandinavia/Beste_move/4624149


RÖSTA!

http://www.tvnorge.no/programportaler/dansefeber/so_you_think_you_can_dance_-_scandinavia/Beste_move/4624149

Gå in och rösta på Mario =)


Bitmärke...

Okay, igår blev det ganska mkt träning och lite pluggande. Fick vara ledig från jobbet som tur var, så det slutade med att jag drog till krogen en sväng också med Adam och dom. Träffade Marre där och dansade en hel del, sen deckade jag på hennes soffa. Vaknade runt 11 imorse och hade ingen aning om vart jag var först. Knallade hem, sov i nån timme till och sen åkte jag och storhandlade, så nu har jag massor av mat hemma..weey.
Sen blev det en sväng till Strängnäs, gav mamma några rosor eftersom det är morsdag idag, och sen käkade jag även där.
Efter dte åkte syrran med mig hem, och började städa min lägenhet. Jag sa att hon ska få 250 kr om hon diskar, damsuger, torkar golvet, damstorkar, städar inne på toan och viker min tvätt, och hon har gått med på det, haha, så nu blir det ordentligt städat hemma. Jag har ju fan knappt tid att städa just nu.
Iaf så började hon lite smått (eller hon han göra ganska mkt innan hon skulle ta tåget hem), sen ska hon fortsätta i veckan. =D

Och ni kanske undrar över min rubruk, och jag ska förklara, det är en ganska kort historia: Adam bet mig i armen igår, så jag har ett stort jävla märke där nu!!! Tack, jävligt snällt gjort! grrrr!!!!


Kvällen idag avslutades som vanligt på basketplanen med lite fotboll och lite basket. Nu ska jag sova.

Natti natti

 image68


Jobba? Don't think soo

Ja, så åkte man till jobbet vid nio..kommer till bk och det visar sig att dom inte ens har något blackjack bord där ikväll, så jävla TYPISKT!
Visst skönt att få vara ledig, och att ändå få betalt, men ändå vafan. Så där stod jag, vid BK, och hade inga pengar och inget kontokort så jag kunde inte ta mig hem.
SÅ åkte hem till mamma och micke, som by the way firade 10 års förlovning igår-grattis grattis, och när jag var där ringde pappa och sa att jag kunde låna hans bil, great!
Så tog hans bil och åkte till Stallarholmen för att säga grattis till Linda, men va inte där så länge, orkade inte med alla fulla människor ;-)
Sen åkte jag vidare till etuna, hämtade upp Adam, Adde och Jeppe, åkte och tankade, handlade käk och lämnade Jeppe hemma hos sig. Påväg tillbaka hem så ringde luren, och några vill att jag ska komma och hämta dom i Västerås, så vi drar dit. Kom typ hem kvart i fem imorse, och gick upp nu. Ska iväg och sola lite ;-) haha..
Sen träning.
Seee yaaah

Plugga/shopping

Blev endel plugga idag, sen drog jag och shoppade lite innan träningen.
Blev 3 par skor som är väl behövda (ja tove, du kan få tillbaka dina nu), sen en klänning till Dennis, Marias, mina danstjejers och Michas student (tänkte jag kunde ha samma eftersom alla tar studenten i olika städer, eller samma dag), sen ett par nya "jobb-byxor" som jag även kan ha till vardags, ett par jenas som slutar under knäna (som jag velat ha hur länge som helst, men nu hittade jag äntligen att par) tre linnen (varav två vanliga och ett lite snyggare) sen hårfärg, fundation, hudkrämer och sen..ja jag tror att det var allt.
Väl behövda saker, så är heeelt klart nöjd!
Aja, ska iväg till jobbet strax.
dansträningen gick bra, men imorgon ska jag få lära mig alla danser helt, nu har jag bara kollat på alla andra och följt med i stegen (så kan typ danserna någorlunda iallafall).

Aja, see yaaah ha en bra fredagskväll =D

PENGAR!!!

Ja, nu har pengarna kommit! weeeey!
Känns riktigt bra!
Gick upp för en timme sen (07.00), för att göra mig iordning inför skolan, men känner mig så stressad med skolarbetet så har pluggat istället en timme nu, och tänker fortsätta plugga i några timmar till, sen vile en stund på dagen, eftersom jag har träning i eftermiddag, och sen ska jag jobba på kvällen.

Satt och pluggade lite igårkväll också, sen sov sandra här, så vi drog ut och lirade lite basket och fotboll, riktigt trevligt, skönt att få röra på sig =)

Aja, nu ska jag fortsätta plugga.
See yaaah

Gamla vanliga Västerås

Ja, då va man i västerås igen.
Barnvakt åt kidsen.

innan på dagen var jag med Jocke på stan, så han kunde köpa nya skor. Dessvärre skulle han lägga undan dom tills på fredag, men fick inte det. Så istället för att vänta tills på fredag, åkte han och hämtade sin kompis som han skulle få låna pengar av.
Efter det åkte vi tillbaka till skoaffären, och jocke säger till expediten: Nu är jag tillbaka, och jag tog med mig banken.
Expediten kollar på oss, sen tittar hon runt och när hennes blick falle rpå mig pekar jag på jockes kompis och säger: alltså han är "banken".
Då säger hon (vänd till jocke): haha jaha, jag trodde att han skulle ha med sig sin mamma, men okay om du gillar sånt så visst.
Hon antydde med andra ord att jocke va homosexuell, och där stod jag och höll på att dö av garv.
(alltså vill bara poängtera att jag inte har något emot homosexuella, men jocke är absolut inte homosexuell).
och där stod jocke, heeelt röd i ansiktet, han matchade nästan sin röda tröja.

Ja, sen fanns dte väl inte så mkt mer roligheter att berätta från dagen, ska mysa ner mig framför tvn nu och hoppas på att kidsen somnar snart.

See yaah

Fotboll är farligt!

Ja, detta har jag nu konstaterat.
Hela min högersida av kroppen bara skrek av värk igår.
Kvällen började med två timmars träning och planering om träningar med gruppen.
Så vad jag vet ser mina kommande veckor ut såhär:
Idag: barnvakt i västerås
imorgon: Skola till 12, sen grupp träning från klockan 16.
Fredag: skola till 12 tror jag, sen formationsträning 16.30-19.00, och efter det jobba i Strängnäs på BK.
lördag: formationsträning från 13.00-16.00 och sen jobba på Harrys på kvällen.
Söndag: VILA och plugga.
Måndag: Skola till tolv och gruppträning från 16.30
tisdag: skola till tolv sen gruppträning + formationsträning
onsdag: skola till tolv sen träning 17.00-18.00
torsdag: skola till tolv och sen gruppträning från 16.00
fredag: Dennis Student.
Sen är det säkert fler formationsträningar, plus att jag ska försöka bli klar med hemtentan.
så från och med nu har tessie fuuuuullt upp. haha.

Iaf, efter träningen drog jag och sandra hem till mig, vi kollade på lite klipp ifrån Greas 2, försökte få Sandra att gilla filmen, vilket var omöjligt då hon absolut inte gillar musikaler, grymt tråkig tjej;-)
Sen drog vi ut och körde fotboll med Adde, Abbe och Robert.
Skulle sparka över en boll, och den kom precis på foten så jag fick jätte ont, sen gjorde min höft ont sen dansträningen + att jag försökte nicka över en boll så fick mega ont i huvudet.
Efter dte gick jag hem till Adde och glodde på lost, ganska spännande serie faktiskt, och adde gjorde lite mitt i natten käk, sen låg båda framför datorn och gnällde över hur ont vi hade i kroppen, kändes som två gamlingar hahaha. Vaknade runt 10 av att jag fick sms av JockePocke, så ska kanske träffa honom i Västerås idag, sen skulle jag knalla hem, men kunde fan knappt gå på foten. fyfan. Jag har ONT! haha så synd om mig.

aja, time to hit the shower.
 See yaah laaater


Onödig promenad?

Igår kom syrran förbi och hälsade på.
Efter klockan tio insåg vi att vi var sugna på något att smaska på, så vi började knalla till OKQ8 i förslunda, men när vi väl var där visade det sig att den stängde klockan tio, så då var det bara att knalla till shell, som iaf har öppet till tolv (ja, shell som ligger vid bellmansplan). När vi väl hade handlat något att dricka och lite choklad så började vi våran vandrign hemåt och gick via stålfors. När vi kommer fram till konsum ser vi att den affären faktiskt har öppet till 11 på kvällen..dooooh...det kändes inte aaaalllss som om vi hade gått så långt heeelt i onödan, men vi fick iaf en skön promenad så det var väl lite positivt.

Skulle ha pluggat igår, men kallsvettades och var yr hela dagen. Kändes jätte konstigt, men hade ingen feber så jag vet inte vad dte var för fel.
Så istället för att försöka läsa mina skolböcker la jag mig och kollade på Greas 2, ååh älskar den filmen, haha så bra. Kanske inte en så stor klassiker som ettan, men jag har alltid gillat tvåan ändå.

Idag hade jag föreläsning på morgonen, sen hade vi information på eftermiddagen om nästa termin, men orkade dock inte vara kvar på hela. Nu sitter jag iaf hemma och ska snart röra mig mot träningen i stålfors. Har två timmars dans att se fram emot ;-)
Ska bara hitta min cykelpump.

seee yaaah

om..veckor..

Man ska inte leva i skuggan av sina misslyckanden,
utan glänsa i stoltheten av sina framgångar

weey, the sun is back.
Men det är fortfarande lite för kyligt ute.
Insåg att om 1 vecka och 4 dagar tar min "bror" Dennis studenten.
                 om 2 veckor och 3 dagar tar Maria och Linda Studenten.
                 om 2 veckor och 4 dagar tar Micha, Carro, Sandra och alla andra i etuna studenten.
                 om 2 veckor och 6 dagar tävlar jag i SM på hovet
                 om 3 veckor och 1 dag är jag påväg till VM i Tyskland.
Fan, ser fram emot de kommande veckorna.
Har däremot ganska mycket plugg som jag vill se till att bli klar med innan dess, så mina dagar kommer till stor del bestå av: Plugga, träna, jobba.
Idag är jag ledig från skolan, så ska bara sitta inne och plugga en massa , tur att det är kyligt ute så jag slipper ha dåligt samvete.

Va hos Adde igår kväll och kollade på film som vanligt, det blev: An american Crime.
Ush en så hemsk film, och just att den är based on a true story också, va så irriterad under hela filmen.

mår inge vidare idag heller, det började igår kväll.
Känner mig yr och kallsvettas, hoppas jag inte har fått feber eller nått, jag orkar inte vara sjuk.
Har inte tid med att vara sjuk just nu!

Aja, nu väntar pluggandet. see yaah


Mitt i natten

Kom hem från jobbet för ett tag sen, jobbade i strängnäs på bk.
Va verkligen jätte mkt och göra fram till halv tolv..hela 15 pers ute, haha heeelt dött.
Men sen vid tolv kom lite mer folk, men va ändå en heeelt seg kväll, men vad annat kan man räkna med helgen innan löning i Strängnäs.
Ska sova strax, sen får vi väl se vad morgondagen har att bjuda på.
Hoppas alla andra hade en trevlig lördagskväll iaf =)
Natti natti

Vänner!

Satt och funderade på vad som har hänt med tjejerna som jag alltid spenderade min tif med förut, och tänkte jag skulle dela med mig av dte jag vet till er som läser.

Micha: Jag hon bor fortfarande kvar hemma i etuna ;-) Är tillsammans med johan (äntligen), och har kontakt med henne varje dag haha. Finns väl inte så mkt att skriva om henne (haha sorry micha, men om du gör något speciellt när du tagit studenten så lovar jag att skriva mkt mer om dig, fast nej föresten, du får INTE försvinna)

Alex: Ja hon bor ju då här i etuna med mig, i sin lägenhet i nyfors, och henne träffar jag med varje dag så henne är det ineg kul att skriva om ;-p

Maria: Bor kvar i stallarholmen, och spenderar dagarna med att "plugga", jobba och spela. Helgerna tillbringar hon med sin pojkvän haysam, som hon varit tillsammans med sen typ 3½ år tillbaka skulle jag gissa på.
Efter studenten så får vi väl se vad hon hittar på för nått, jag gissar på att hon kommer flytta ihop med haysam ;-)

Linda: Bor kvar i Strängnäs kommun, och tar studenten i juni, är förlovad med sin Adam, och dom har lyckats hålla ihop ganska länge nu, you goo girl!!
Pratar med henne ibland, men trots att man inte hörs jämt finns kontakten ändå kvar.

Natha: Ja hon tog ju då det stora steget och flyttade till Norge, där hon bor med sin kille (vad jag vet). Hon som skulle bli en tråkig hemma fru och skaffa barn tidigt..hahahahaha...eller hur!? Hörs inte så ofta, men när vi väl snackar som känns det som vanligt, skönt. Måste börja uppdatera mig mer om hennes liv, och läsa hennes blogg oftare, så jag hänger med i svängarna ;-)

Anki: Ja hon tog ju då det största steget av oss alla och flyttade till usa..och gifte sig!!! Haha, alltid anki som ska göra något galet. Men trots det stora avståndet försöker vi ändå hålla bra kontakt, och hennes blogg läser jag regelbundet!

jaja, jag vill bli klar med min utbildning sen ska jag också göra nått kul!!
Men jag tycker inte om att avsluta något jag påbörjat, så vänta bara, när jag är klar med pluggandet då jävlar!!
;-)
Man lever länge, och man är ung i måååånga år, så man hinner göra mkt.

Älskar er tjejer!
och jag vet att ni älskar mig också, hur skulle ni inte kunna dte liksom ;-D
hahahaha love yaaah

image64
Emma, Alex, Jag, Anki, Maria och Joppe

image65
Hanna, Malin, Anki, Jag, Maria och Linda!
image66
Natha, Jessica, Emma, Anki, Malin, Helena, Alex och hanna

(lägg märket till att alla bilderna är tagna i Marias kök där hon bodde förut, men under olika år)*
image67
Jag och micha!!


Fredag!

Ja så var det fredag.
Skulle ju ha träffat natha en stund idag men blev inte riktigt så, för jag blev väckt klockan fem i morse av att det ringde på mobilen, det stod älgen (robert) på displayen, och jag min första tanke va: vafan vill han klockan fem på morgonen? Inte direkt så att han och jag brukar prata med varandra i telefonen, men jag svarar och hör en helt annan röst..ADAM..=D weey, han va tillbaka i stan, så han kom förbi mig och skulle ta en morgoncigg här, så vi babblade lite, satte  på scareface, och sen deckar han i min soffa. haha, jag lyckades inte somna om fören runt typ halv åtta, sen vaknade jag vid tio igen. Efter det knallade jag till ica för att köpa frukost, och nu sitter jag här och smaskar på min macka.

idag blir det lungt, och sen träning i 2½ timme, förhoppningsvis får jag även vara ledig från jobbet, kommer vara helt slut annars.

aja, nu ska jag bara sega framför tvn en stund. see yaaaah

Natha

ja, natha ringde ikväll, blev helt förvånad när hennes namn stod på mobilen.
ska träffa henne en snabbis imorgon, weey, får väl se hur mkt man hinner skvallra om ;-)
har ju hänt en hel del sen vi sågs sist.
Ska bli riktigt kul!!!
Kanske borde försöka sova snart, så jag orkar upp imorgon, men är så grymt rastlös, finns inget kul att kolla på heller tyvärr.
aja, tvn väntar.

Natti natti

Lite tålamod, sen får vi se vad som sker.

Alla åren

För fem år sen: Gick jag i åttan på Asken, var tillsammans med min första pojkvän som bodde i Södertälje, blev av med min oskuld m.m. Umgicks väldigt mycket med min dåvarande bästa kompis natha, och åkte moppe hela dagarna. Mina kvällar och helger spenderades på brogården i stallarholmen, och jag var en jävel på biljard ;-)
Dessutom började jag umgås allt mer med alex under den här perioden (efter att vi haft ett avbrott i våran vänskap, och inte snackade alls på ett år ungefär fast vi gick i samma klass, men gammal vänskap rostar aldrig ;-)...)


Bild 1. Stefan och jag -2, Natha och jag -3 Dahl, Jeppe, jag och Alex

För tre år sen: Var jag tillsammans med en kille från eskilstuna(vilket visade sig bli mitt längsta förhållande hittills, 10 månader, hahaha) Det ända jag gjorde var att vara med honom hela tiden, och dessutom gick jag mitt första år på el/data linjen på rekarnegymnasiet. Försummade mina vänner en hel del, vilket jag har ångrat väldigt mkt, men som tur var är mina vänner förstående och finns kvar fast jag gör tokfel val ibland.
Dessutom gick jag ner väldigt mycket i vikt sen när det väl tog slut, och hade ögoninflammation i ett halvår, men jag mådde ändå bra och levde livet med mina vänner ;-)
Måste även nämna att jag även hade börjat dansa för pp, där jag fortfarande dansar =D


Bild 1, dansuppvisningen i ugglans, kan ju säga att det var grymt varmt att dansa i militärkläder. -2, jag efter att ha rasat i vikt ussssh -3, jag ute på ängen nere vid mamma, syrran tog kortet =)

För ett år sen: Väntade jag på att få ta studenten. Hade precis börjat jobba som blackjack dealer för cherry, och var ute och festade varje onsdag med Jari och sen dom som ville hänga på.
Hade precis avslutat ett förhållande med en kille som betydde mycket för mig, och hade en ganska jobbig period, och för att inte tänka på honom blev det en hel del festande och hänga med vännerna hela dagarna, men jag mådde riktigt bra sen när våren började komma. Mitt motto: njuta av livet, och: det löser sig alltid, bildades och jag levde utifrån det. Ankilito kom tillbaka från luxemburg och vi hade mega kul. Dessutom var jag med mina älsklingar micha och alex på beyonce i maj förra året.



För en månad sen: Var det väldigt mkt krongel med Mr.s, sen hade jag Aztrid hemma hos mig på besök.
Var ute hela kvällarna och spelade basket, tränade dans, jobbade och pluggade. Typ det vanliga som jag brukar göra. Finns väl inte så mkt mer att skriva om det, eftersom det mesta redan står i bloggen ;-)

Igår: Hade jag en heldag hemma då jag tvättade och städade hela lägenheten, sen jobbade jag på Harrys på kvällen, och natten slutade med att jag sov hos alex för att jag inte orkade gå hem. =D

Idag: ska jag iväg och träna med gruppen inför VM som är om en månad ungefär, sen blir det troligtvis en lugn kväll för min del.

Imorgon: Ska jag sova länge på dagen, sen iväg till sporthallen för att träna med formationen inför VM, efter det kanske jag ska jobba om jag får något pass någonstans, annars blir dte en lugn fredagskväll.

Om ett år: Only time will tell...

Plastig?

haha så här ser man ut när man har ansiktsmask, heeeelt plastig.
ser nästan ut som att jag är megasvättig hahahaha.

image55

Just 'cause you're right - that don't mean I'm wrong

Ja, så sitter jag då här framför datorn.
Hade tänkt försöka sova länge idag, eftersom jag ska jobba ikväll, men NEJ!
Jag vaknar runt tjugo i åtta, och kan inte somna om, försöker, men varje gång jag tror att jag har somnat och vaknat till igen så har det typ bara gått 30 min, så runt tjugo i tio gav jag upp.
Knallade till ica och köpte lite frukost, samtidigt som jag babblade med micha i telefon ;-)
Tog nyss ett bad för att försöka få tiden att gå, sen satte jag på mig en ansiktsmask, så för tillfället är jag heeelt glansig i hela ansiktet, sååå seexyy.

och annars då? hm, väntar på att tiden ska gå, sen får man väl se vad som händer senare idag..;-) hehe.
Men jobbar iaf på harrys ikväll, så kom dit och spela lite om ni känner för det.

aja, see yaaah


I just wanna use your love tonight


image54


Det vanliga

Ja, så var det skola idag, men orkade inte vara kvar på hela föreläsningen, så åkte hem för att läsa lite ur skolböckerna, diska, tvätta och laga mat.
Hittills har jag hunnit med..inget av det, men ska börja med allt strax. Tvätten har prio 1.
Sen mat, är vrålhungrig.

Vet inte om jag har så himlans mkt skoj att skriva om, var och hälsade på JockePocke igår i västerås, sne hem och somnade ganska tidigt faktiskt =)
Var heeelt slut efter en lååång helg.
Jobbar imorgon, sen i helgen som vanligt.
Vill att dte ska bli den 23:e så jag kan få pengar.

men men, nu ska jag ner i tvättstugan.
See yaah

God natt

See me, I'm just a girl
Love to have fun
Tryna do my own thing
See I'm only human
But you know life's full of temptation
Like to look sexy sometime and yes
Mi haffi look a man sometime when stress
Take ova mi body haffi draw from mi

And so I repent
For the things that I've done
And the things I am thinking
Why does it feel wrong?
And so I repent
For the things that I've done
So Father forgive me
Help me hold on
And so I repent

Body is weak but the mind is willin
Steady my feet lest I be slippin
Wanna be free


Text från låten repent med brick and lace.
Skööön låt =)

Äntligen!

Ja! Nu har jag äntligen fått hem min dator, och den funkar finfint.
weey.
Så, vad finns det att berätta då?
I fredags blev det utgång med alex och linda, grymt kul och var riktigt glad över att linda ätnligen hängde med (har saknat dig!!), det var inte så mkt folk på lotus men jag hade kul ändå ;-)
Micha kom också dit, och vi dansade och dansade och dansade.

sen på lördagen var det bara att köra till örebro, musik i bilen + danstjejer = en riktigt bra kombination.
Kom tvåa i par med Nadja (första gången vi tävlade i silverklassen), sen tvåa med gruppen, så vi var nöjda.
Sen blev det att åka hem till mig, men sorry tjejer om jag va lite off, men va så jävla trött.
Vaknade typ runt tjugo i tio i morse, sen åkte jag till Stallarholmen för att lämna farfars bil. Träffade Maria och Haysam en sväng också, sen hem till mamma och dom.
Micke hjälpte mig att köra in lite nya saker till min lägenhet, så nu har jag nya köksmöbler och en till bäddsoffa ;-)..
aja, ska käka, sen kila iväg till dansen.

See yaah

- Huvudsaken

Okay, det har hänt en grej, och det är säkert många många andra som har skrivit om det, och som bryr sig.
Men så här är det, han är inte död, DET är huvudsaken.
Det är han det är synd om, han och hans familj.
Det är dom som har det jobbigt.
Och jag hoppas folk inser det, och inte går runt och tycker synd om sig själva för att något så här hemskt har hänt deras vän.
Han behöver folk som är starka vid hans sida, inte folk som är deprimerade,
för hur ska deprimerade människor kunna få honom att må bättre?

Jag och han har inte haft kontakt på ett bra tag, och det har varit mycket skit mellan oss, som folk kanske har förstått i mina blogginlägg ända från i höstas (ja, det är honom som praktiskt taget alla inlägg handlar om, så nu vet ni det), men jag har aldrig slutat bry mig, och det vet han om.
Men vi hade även bra stunder, men jag tänker inte börja låtsas som att han var en fläckfri person, han har sina jävligt dåliga sidor också, men jag önskar för hans skull, och för hans familjs skull, att han tar sig igenom det här, och för alla som verkligen bryr sig om honom.

Riktig vänskap dör aldrig, det är det viktiga!
Aidy, du hade änglavakt.

RSS 2.0