Bra sak på fyllan

tack vare en god vän har jag nu något att skriva om.

Ja, ni som känner veronica vet ju att hon ibland kan bli rätt full, och få för sig väldigt konstiga saker, och de bästa (om man nu vill uttrycka sig så) är att hon inte ger sig när hon fått för sig något.
Så till det roliga, i helgen hade hon festat och på festen fanns de av någon okänd anledning en tattuerings maskin, och vad tror ni veronica får för sig då, jo att hon vill tattuera sig. Det var inte vilken tatturering som helst heller, utan en rosa my little pony!!!
Efter mycket tjat så får hon iaf dom på festen att tattuera henne (hon ville känna hur de kändes dessutom). Denna historia kunde ha slutat mycket roligare, eller mycket mer tragiskt beroende på hur man ser det, om de inte varit så att dom på festen var ganska vettiga och inte hade någon färg utan istället bara drog några sträck med nålen på hennes arm. Så istället för att ha en hemsk fylle tattuering (av en rosa my little pony) har hon nu bara en massa röda sträck. Låt oss hoppas att de inte blir några ärr av det.

ja, så kan de gå ibland.
Somliga kanske inte tycker detta va så kul, men jag skrattar fortfarande åt tanken. De är verkligen så TYPISKT veronica.

hahah seee yaaah


Kommentarer
Postat av: Em

Hemskt? Jag har en rosa my little ponny tatuerad som kom dit efter lite festande... :-P

2010-01-27 @ 23:40:54
URL: http://emalltoinget.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0